Reserveren

Voor het reserveren van een appartement kunt u het onderstaande formulier gebruiken.

U kunt in principe boeken voor een week (aankomst zaterdag- vertrek vrijdag) of een weekend (aankomst vrijdag-vertrek zondag). Aankomsttijd is 16.00 uur, vertrektijd is 10.00 uur. Wij verhuren in principe niet voor losse nachten. ook niet voor een deel van de groep. Wel is het soms mogelijk om uw verblijf met een of meer nachten te verlengen tot bijvoorbeeld een lang weekend (vrijdag-maandag) of extra lang weekend (donderdag-maandag); dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de appartementen. Geeft u dit dan aan in het veld 'Aanvullende opmerkingen'.

Beide appartementen zijn geschikt voor maximaal zes personen. In verband met de berekening van de toeristenbelasting (personen onder de 15 zijn vrijgesteld van toeristenbelasting) vragen wij u om de leeftijd van iedere persoon op te geven.

In de kerst- en krokusvakantie verhuren wij uitsluitend voor een week, niet voor een weekend.


Velden met een * zijn verplicht

Annuleren

Natuurlijk kan het gebeuren dat u heeft geboekt maar dat de vakantie niet kan doorgaan en de reeds overeengekomen huur moet worden geannuleerd.

Wij zijn niet aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en hanteren onze eigen voorwaarden. Deze zijn redelijk; wanneer u een appartement huurt gaan we ervan uit dat u deze voorwaarden accepteert.

- Ligt de oorzaak van een annulering aan onze kant dan beschouwen we dat als ons risico en wordt de huursom (inclusief schoonmaakkosten, borgsom en toeristenbelasting) volledig aan u teruggestort.

- Ligt de oorzaak van de annulering aan uw kant dan bepaalt het tijdstip van de annulering welk gedeelte van de huursom wij aan u terugstorten. Hiervoor hanteren we de volgende tabel:

Aantal weken voor begin huurperiode
Restitutie
> 4
100% van de huursom
2-4
75% van de huursom
1-2
50% van de huursom
<1
25% van de huursom

De kosten voor de eindschoonmaak en de toeristenbelasting worden bij een annulering vóór aanvang van de huurperiode volledig teruggestort, de huurprijs volgens de tabel hierboven.

Wanneer u uw verblijf voortijdig moet afbreken, anders dan door een oorzaak aan onze kant, dan vindt er geen restitutie van de huursom en de schoonmaakkosten plaats. In dat geval kan uitsluitend de te veel betaalde toeristenbelasting worden teruggestort. Als uitgangspunt wordt de dag volgend op die van het vertrek genomen.

Het spreekt voor zich dat we geen rekening kunnen houden met weersomstandigheden. Annulering wegens tegenvallende weersomstandigheden beschouwen we als een oorzaak aan uw kant. Restitutie vindt in dat geval plaats volgens bovenstaande tabel.