Prijzen

WEEK
De huurprijs per week voor een appartement is € 655 bij een bezetting van maximaal 4 personen. Een week is van zaterdag tot vrijdag (zes nachten).

 
 

WEEKEND
De huurprijs per weekend voor een appartement is € 255 bij een bezetting van maximaal 4 personen. Een weekend loopt van vrijdag tot zondag (twee nachten).

 
 

AANVULLENDE KOSTEN
De kosten voor een extra persoon zijn € 150 per week en € 50 per weekend.

Er kunnen maximaal twee extra personen in een appartement verblijven (dus zes in totaal).

Wij hanteren een een borgsom van € 150 per reservering per appartement. Bij uw reservering vragen wij u dit bedrag als aanbetaling over te maken. De borg wordt teruggestort als het appartement in goede staat wordt achtergelaten.

 
 

TOERISTENBELASTING

De toeristenbelasting is € 1,75 per dag, voor iedere persoon vanaf 15 jaar. Voor een weekend (drie dagen) dus € 5,25, voor een week (zeven dagen) € 12.25.

 

INCLUSIEF EN EXCLUSIEF

De huurprijs is inclusief de kosten van eindschoonmaak, gebruik van bedlinnen en keukenlinnen, opmaak van bedden, verbruik van electriciteit, water, verwarming, data (Internet) en toegang tot de Nederlandse televisiezenders en Netflix.

Uw hond is van harte welkom, mits hij goed is opgevoed. De kosten hiervoor bedragen € 10 per nacht per hond.

Een kinderbedje en kinderstoel zijn gratis beschikbaar.

Badlinnen moet u zelf meenemen.


 
 

ANNULEREN

Het kan altijd gebeuren dat u heeft geboekt maar dat de vakantie niet kan doorgaan en de reeds overeengekomen huur moet worden geannuleerd. Ligt de oorzaak daarvan aan onze kant, dan betalen wij u de totale kosten (huur, schoonmaak, borgsom en toeristenbelasting) vanzelfsprekend volledig terug. Ligt de oorzaak aan uw kant dan hanteren wij een tabel, afhankelijk van het moment van de annulering. Deze vindt u bij het reserveringsformulier.