UA-71536732-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Sauerland agenda seizoen 2020-2021

In verband met de COVID-19 pandemie is het aantal evenementen in Winterberg aanzienlijk teruggebracht. Voor zover sportevenementen doorgang vinden gebeurt dit veelal zonder publiek.

 

Reserveren

Mocht u een reservering willen maken dan kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier. U kunt in principe uitsluitend reserveren voor een weekend (vrijdag-zondag) of een week (zaterdag-vrijdag). Wij verhuren niet voor losse nachten.

In de kerst- en krokusvakantie verhuren wij uitsluitend voor een volledige week.

Incidenteel is het mogelijk uw verblijf met een of meer losse nachten te verlengen (tot bijvoorbeeld een lang weekend (vrijdag-maandag) of een extra lang weekend (donderdag-maandag)); u kunt dat aangeven in het veld 'aanvullende opmerkingen'. Gebruikt u dit veld ook voor overige vragen/wensen e.d.

Houdt u rekening met onze aankomst- en vertrektijden! Wij zijn geen hotel en dus niet doorlopend geopend. Aankomst is op vrijdag (weekend) of zaterdag (week) tussen 16.00 uur tot 18.00 uur, vertrek is op vrijdag (week) of zondag (weekend) om uiterlijk 10.00 uur. Wij kunnen niet van deze tijden afwijken in verband met de tijd die nodig is om de appartementen na verhuur weer helemaal in orde te maken voor de volgende gasten.

Na ontvangst van uw reservering zenden wij u een reserveringsbevestiging. Wij vragen u een aanbetaling van € 100 per appartement te doen. Het restant van de huursom moet uiterlijk zes weken voor het begin van de huurperiode worden overgemaakt. Wanneer het begin van de huurperiode binnen zes weken na uw reservering ligt zullen wij u vragen de volledige huursom in één keer over te maken. Na ontvangst van de huursom zenden wij u alle relevante informatie toe, zoals de volledige adresgegevens en de beste aanrijroute.

Wij gaan ervan uit dat u door het verzenden van het reserveringsformulier aangeeft dat u daadwerkelijk wilt reserveren en bekend bent met de prijzen en voorwaarden die wij hanteren. Mocht u vooraf meer informatie willen hebben dan kunt u ons mailen op info@silbach.nl.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

De belangrijkste pluspunten:

 • Ruime, volledig ingerichte appartementen
 • Bedden bij aankomst opgemaakt
 • Moderne voorzieningen (satelliettelevisie met Nederlandse zender, draadloos Internet)
 • Prijzen vanaf € 175 per weekend (4 personen) en € 250 per week (2 personen)
 • Prijzen inclusief elektra, water, verwarming, Internet en gebruik beddengoed
 • Kinderen tot 2 jaar gratis
 • Parkeren voor de deur
 • Vlakbij de skipistes, wandelroutes en golfbaan van Winterberg
 • Gratis gebruik van bus en trein in het Sauerland
 • Korting op diverse attracties
 • Gratis fles wijn bij aankomst

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?